Hae
Mari Valosaari

Syntymäpäiväherkuttelua ja rv 20

Tänään oli mun synttärit. 34v eikä tunnu yhtään vanhalta. Musta on ollu 28 vuodesta eteenpäin pelkästään mukava vanheta. Joo sitä odotellessa kun se hauskuus siitä loppuu =D

image

Viimevuonna synttäripäivänä olin dieetillä valmistautumassa kisoihin joten varsinainen herkuttelu ei kuulunut päivään. Joku saattoi fitnesspäiväkirjat ohjelmasta nähdäkin että kyllä mä herkullisen proteiini ”kakun” itselleni tein ja siihen kynttilätkin oikein laitoin =)

Tänään herkuttelin vähän enemmän, mutta en kyllä mennyt överiksi nytkään. Tein lättyjä banaanista ja kananmunan valkuaisista ja söin jäätelöä. Letut itsessään olivat siis ns terveys mallisia mutta hillo oli ihan perus lettuhilloa. Kermavaahto jota käytin oli gogreenin kaurapohjainen vispikerma, siinä on vain 0,8g sokeria/100g eikä siihen mun mielestä tarvi lisätä sokeria. Joskus oon siihen laittanu pari tee lusikallista mutta menee jotenki liian makeeksi ja tuo kermavaahto ei kaipaa minkään näköistä vispausta, kuppiin vaan ja lusikalla hieman sekaisin. =)

(ps millään näistä tuotteista ei ole mitään tekemistä tämän kirjoituksen kanssa, tämä ei ole mainos, paitsi ehkä Saritan osuus, häntä haluan mainostaa) =)

Näin mä tein ne letut

3kpl banaaneja (saa olla aika kypsiä)

6kpl kananmunanvalkuaisia

ripaus kanelia

ja sit kun ensimmäinen lettu ei meinannu millään pysyä kasassa niin laitoin reilun ruokalusikallisen gluteenittonta vohvelijauhoseosta.

Kaikki ainekset blenderiin ja siitäpä ne oli helppo kaadella pannulle. Pannu lämmin muttei liian kuuma ja paistoon käytin voi&rypsiöljy levitettä.

image

image

image

image

image

image

Niin ja nyt illalla söin ihan mukavan annoksen kaurapohjaista jäätelöä. Tätä tosin on mennyt muutaman päivän ajan jo joka ilta =) tutustuin tähän herkkuun ihan vasta, päätin kokeilla ja hyvää oli.

image

Mä oon nyt flunssan kourissa ja olin tilannut Saritalta droppeja flunssan hoitoon. Veikkaan että tää tulikin koska Boulardii oli loppunut muutama päivä aikaisemmin, yleensä syön sitä joka päivä. Ja myöskin siitä syystä että univajetta on kertynyt varmaankin aikaeron vuoksi. Illalla ei uni tuu ja aamulla pitää kuitenkin herätä heppoja hoitamaan. Yleensä myös Milan vuoksi, mutta nyt hän on nukkunut pitkään, paitsi tänä aamuna ja olikin ihana kun Jontte oli vielä kotona niin hän toi Milan sänkyyn synttärilaulun saattelemana =)

Näitä Sarita toi ja sainkin tilaukseni synttärilahjaksi, KIITOS SARITA! Jos sä kaipaat rohtoja flunssaan tms niin vieraile www.elinvoimaa.fi ja käy ostoksilla!

image

Synttärilahjatoiveet on hiukka muuttunut tässä vuosien varrella. Muutama vuosi sitten oisin varmaan toivonut ehkä jotain kivaa laukkua, tai hemmottelulahjakorttia (sen kyllä vois ottaa vieläkin) tai jotain muuta niin sanottua turhuutta mutta nyt listalla oli lämpökumisaappaat ja lämpökerrasto ja nehän sieltä tuli. Joulupukille kirjoitin myös haluavani vedenpitävät lämpimät työhanskat, valokuvatulostimen, polvisuojilla varustetut työhousut ja heh lattialämmitystä suuremmalle =) (meillä on graniittilattiat ja ne on tosi kylmät, mut onneksi on villasukat)

Kiitos rakas lahjoista ja kukista ja onnitteluista ja ja ja ja

image

Kiitos myös kaikille onnittelijoille! Ja onnea muillekin tänään syntymäpäiväänsä viettäneille!

Niin ja nyt on menossa raskausviiko 20 (eiku hitsiläinen tänään vaihtu 21, mut mennään nyt tolla ku tuli jo niin kirjoitettua kuvaankin) Ja tällä viikolla 20 oli rakenneultra. Sikiö painoi sen arvion mukaan 325g eli muutaman kymmenen grammaa normilukujen alle. Kokonaismitta normien mukaan tuolla viikolla on noin 27cm.

Ultrassa kaikki näytti olevan hyvin eikä Jonttekaan pyytänyt saada sukupuolta selville =) Kivaa, nyt voidaan yhdessä jännittää loppuun saakka!

Tältä masu näyttää nyt

image

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.