Hae
Mari Valosaari

Ollaan elossa, käytiin jopa risteilyllä

risteilyMoikka vaan kaikki taas pitkästä aikaa, me tosiaan ollaan elossa hiljaiselosta huolimatta.

Tällä meidän risteily videolla on ehkä hyvä taas aktivoida tämä blogin puoli. Ja tämä ei ole millään muotoa maksettu mainos, fiilistelyä vain siitä kun kävin ensimmäistä kertaa lasten kanssa risteilyllä.

Voin kyllä suositella risteilyä tehtäväksi lasten kanssa, heille oli tosi paljon ohjelmaa. Jopa luultua enemmän, mä ajattelin että nyt kun menen lasten kanssa risteilylle tulee hyvin levättyä kun menen heidän kanssa samaan aikaan klo 20 nukkumaan.. hahah hauska ajatus, mutta ohjelmaa riitti lapsille yli kymmeneen saakka joten nukkumaan menot venähti auttamatta koska en halunnut pakottaa heitä nukkumaan kun vielä hauskaa riitti.

Tässä kuvat matkalta videon muodossa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *