Hae
Mari Valosaari

Pigmentoisitko sä sun kulmat jos tulos olisi tämä?

kuva: Jenni Määttä

(yhteistyö: alennus palvelusta kestopigmentointi paikassa Long Lasting Beauty)

Näin hurjalta voi näyttää kun pigmentointi menee pilalle.

Yle kirjoitti aiheesta ja haluan jakaa sen kaikille mun lukijoille (linkki lopussa). Tiedän että tänä päivänä moni haluaa helpottaa omaa arkea tai ei oikeestaan arkea vaan sitä että oma ulkonäön ehostus olisi mahdollisimman helppoa. Minä ainakin. Tykkään että näyttäisin suht huolitellulta, mutta intressi meikkaamiseen ja itsensä kampaamiseen ylipäätään on todella hukassa. Niinpä mulla on ripsienpidennykset ja juurikin kyseenalainen kestopigmentointi kulmakarvoissa.

Mulla on nämä siis ihan vaan siitä syystä että olen laiska meikkaamaan =) Nämä kaksi asiaa (ja säännöllinen kampaajalla känti) kun on, niin on aina suht ok laitetun näköinen.

Mutta varsinkin tuo kestopigmentointi on aika hurjaa tänä päivänä. Kuka tahansa voi tilata tarvittavat välineet kestopigmentoinnin tekemiseen ja tulos voi olla huolestuttava. Varsinkin suuren suosion saanut microblading on mennyt tosi usein mönkään.

kuva: Jenni Määttä

Mun kulmien pigmentointi onnistui

Mä olin onnekas kun mulle suositeltiin hyvää tekijää. Ja tämä tekijä osaa kertoa että moni, ehkä jopa kaikki tekijät ovatkin ihan hyviä mutta suurin riski on väreissä mitä tekijät käyttävät. Värit haalistuu mutta haalistuessaan jäljelle jääkin joko punaista tai jopa sinistä väriä kulmiin eikä siten että väri vain haalistuisi normaalisti ja tasaisesti kokonaan pois.

Mulle tehtiin ensimmäinen kerros pigmentointia Jennin tekemänä reilu kuukausi sitten ja piakoin olisi vuoro vanvistukselle. Kulmat oli ihan super ihanat kun ne tehtiin, täydellinen tummuus ja täydellinen muoto. Mut sit kun siitä päältä ”irtosi” se sellainen rupi tyyppinen kerros niin ne jäikin ehkä mun makuun liian vaaleiksi. Onneksi on tulossa vahvistus kerta niin silloin sitten laitetaan tarpeeksi tummaa =) Ja tietenkin TURVALLISILLA, MYRKYTTÖMILLÄ ja sellaisilla väreillä joista ei jää erikoista lopputulosta myöhemmin. Mun kulmat teki siis Jenni Määttä paikassa Long Lasting Beauty. Jenni on henkilö jota Yle aiheesta haastatteli.

Mun kulmat valmiina:

Ja tästä voit käydä lukemassa Ylen jutun.

-Mari-

 

4 kommenttia

 1. Soili sinikka Kolju kirjoitti:

  Melko hyvännäköiset valmiina omani on pigmentoitu kerran Ruotsissa ja olin supertyytyväinen

 2. Hheidi kirjoitti:

  Mulla tuli olo tosta artikkelista että kaikki muut on kuraa paitsi tää Jenni itse, lyttäsi täysin kaikki muut tekiät kommenteillaan. Hän on se joka pelastaa muiden tekemät.. asiaa oli ja asia josta pitää sanoa mutta itseään nosti jakkaralle tässä kyllä..

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Veikkaan että tarkoitus hänellä ei ole ollut muita lytätä. Mulla tuli ainakin fiilis kun hänen kans oon jutellut että on hyviäkin tekijöitä mutta nimenomaan värit saattaa hyvälläkin tekijällä olla huonot. Eikä hän mulle ainakaan väittänyt etteikö joku muukin väri kuin hänen käyttämänsä olisi kans hyvä, mutta varovainen kannattaa olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.