Hae
Mari Valosaari
Kaupallinen yhteistyö

Lähtölinjalla jatketaan – karvat veks pysyvästi – IPL hoito

Kaupallinen yhteistyö: Long Lasting Beauty

Valosaari IPL valoimpulssihoito

Tässä kun on lähtöä käsitelty ni tämä IPL postaushan sopii tähän kohtaan kuin kusi lumeen.

Öö mitä? En tiedä, mutta sen tiedän että IPL valoimpulssihoidolla voidaan päästä ihokarvoista eroon jopa pysyvästi. Mä kysyin Pirjolta että pitääkö myöhemmin käydä sitten esim kerran vuodessa ottamassa IPL hoitoa että tulokset pysyy niin hän sanoi että jopa harvempi käynti voi riittää.

Mulla on noin 10 vuotta sitten tehty vastaava hoito jolloin tulokset oli tosi hyvät, mutta ei lopulliset ja hoito oli erittäin kivulias. Nyt Long Lasting Beauty liikkeestä Pirjolta löytyy laite joka on täysin kivuton. Kainaloon ja brassi alueelle hoidon aikana tuntui hieman lämpöä, mutta ei kipua. Olin aika todella innoissani kun se ei sattunutkaan, vaikka olin vanhasta tottumuksesta varautunut kipuun. (Liike löytyy Helsingistä osoitteesta Fredrikinkatu 20)

Long Lasting Beauty IPL

Pirjon laitteen alle mennessä myös etukäteisvalmistelu oli eri kuin 10v sitten. Silloin ennen ei ajettu karvoja ennen menoa, mutta nyt ohjeistus on että IPL hoitoon tulevan on sheivattava ihokarvat pois 24 tuntia ennen käsittelyä.

Kertahoidolla ei karvoista kokonaan päästä eroon koska karvat eivät kasva täysin samassa syklissä. Se kuinka monta kertaa hoitoja tulee käydä on hyvin henkilökohtaista. Yleensä neljästä kymmeneen kertaan on lopettanut karvojen kasvun kokonaan. Mä olen käynyt nyt kerran ja huomaan jo muutaman kohdan jäävän karvattomaksi.

Sinä saat alennuskoodin MARI jolla saat 20% alennusta ensimmäisestä hoitokerrasta KUN varaat ajan HELMIKUUN 2019 aikana. Mainitse alekoodista mielellään jo aikaa varatessa.

mari valosaari ale IPL

Käytännössä laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Hoidon aikana sekä hoitaja että hoidettava suojaa silmänsä valolta.

IPL valoimpulssihoito

Tästä pääset tutustumaan IPL hoidon hinnastoon sekä lisäinfoon hoidosta.

Esim. brassi alueen hinta on 95€/hoitokerta

Karvattomampia päiviä toivottelee

-Mari ja Pirjo

Mari Valosaari IPL

 

Kaupallinen yhteistyö: Long Lasting Beauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.