Hae
Mari Valosaari

Päiväkodista leffaan katsomaan Risto Räppääjää

*Sisältää mainoslinkkejä

päiväkoti touhula

Ilmeisesti oltaisi voitu helposti mennä päiväkodin jälkeen aikaisemminkin leffaan, mutta kuulinpa vasta viime viikolla että Nummelassa on leffateatteri. Kiitos Long Lasting Bautyn Marikalle siitä =)

Se on ollut siellä pitkään, mutta ollut myös pitkään kiinni. Nyt teatteri on jälleen avattu ja huhujen mukaan viralliset avajaiset vietetään vasta toukokuussa kun teatteri saa uudet penkit.

Hyvin näkyi leffa vanhoiltakin penkeiltä. Mulla on ollut pitkään aikomus viedä lapset leffaan, mutta se on aina kaatunut siihen että sitten pitäisi lähteä suht kauas leffaa katsomaan. Mahtavaa että omalla kylällä on nyt leffateatteri. Muutoin mun mielestä tulee liian pitkä päivä lapsille jos viikolla kävis päiväkodin jälkeen vielä leffassa jossain pidemmällä.

Lapset on päiväkodissa Nummelan liikuntapäiväkoti Touhulassa (mä valitsin aikoinaan liikuntapäiväkodin siksi ettei tarvitsis aloittaa muita liikuntaharrastuksia, yritin etsiä omaa postaustani aiheesta, mutta en tiedä miksi en sitä löytänyt) Tuolta ei ole leffateatteriin kuin varmaan noin 2km matka joten nopea oli hurauttaa teatteriin.

päiväkoti touhula

Itse leffa oli ihan sairaan hyvä. Moni mun kaveri on kans kehunut Risto Räppääjä ja pullistelija leffaa että on hyvä myös aikuisten mielestä eivätkä he väärässä olleet.

risto räppääjä

 

Miolle tämä oli ensimmäinen kerta elokuvateatterissa ja yllättävän hyvin hän jaksoi istua. Pari kertaa vaihtoi penkkiä ja parit tanssit otti musiikki kohdissa, mutta muuten paikoillaan

tanssi

mio risto räppääjä

-Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.