Hae
Mari Valosaari

Palomiehen vaimo eli Letkuleski

Palomiehen vaimo eli letkuleski

letkuleski mari valosaari

Tänään leskenä olo on ollut yhtä juhlaa. Tosin olin kyllä jo kerennyt unohtaa päivän varsinaiset juhlat. Onneksi sain muistutuksen aamulla ja 4-vuotias neitokainen tuli käytyä juhlimassa. Oli ihanat tarojulut ja super hyvää ja aina kaunista kahvia by @baristaali

Lisäjuhlaa päivään toi se että kävin aamulla ennen leskeksi joutumista tekemässä aamutallin ja pystyin keskittymään lapsiin sitten aamun. Niin toi letkuleski nimityshän tulee tosiaan siitä kun palomiehet ovat aina joka neljäs päivä 24 tuntia työvuorossa. Ja puolisot on siis silloin letkuleskiä, tai niin minä olen itseäni nyt alkanut nimittämään ainakin.

Aamupäivällä kävin rakentamassa tarhaa loppuun jonne on tulossa uusia asukkaita alkuvuodesta ja siinä lapset oli mukana. Monesti harmittaa kun mun päivät on niin täynnä tekemistä että varsinainen lasten kanssa oleminen ja yhdessä tekeminen jää harmillisen pieneksi, onneksi sain tänään tuon aamun.

Ensimmäiset päiväheinät jaoin siinä samalla ja ihana Emma hoitikin sitten toisen erän ja tallin siivous ja iltatallikin tälle päivää oli toisten ihmisten käsissä. Iso kiitos heille.

Meillä ei tosiaan nyt taas ole au pairia joten nää päivät ilman Jonttea on haasteelliset jos on vielä kaikki heppahommatkin. Ilman tallin pyörittämistä ois ihan iisi nakki olla letkuleskenä, mutta kun se on niin varsinkin illat on haasteellisia kun yleensä ruokin ja vien sisään hevoset vasta sen jälkeen kun lapset on mennyt nukkumaan eli noin yhdeksän tienoilla.

Ihanaakin on olla letkuleski

Ja pakko kyllä sanoo että vaikka nää päivät leskenä on välillä haasteellisia niin on niissä hyvätkin hetkensä. Ainakin tässä kohtaa kun lapset jo nukkuu. SAA OLLA ”YKSIN”! Mä jotenkin niin kaipaan yksin oloa kun sitä en juuri koskaan saa…

Huomenna aamulla saan myös tehdä tallihommat rauhassa kun vien ensin lapset päiväkotiin Touhulaan. Eikä mies ja lapset tule kuin vasta iltapäivällä, karua, mutta ah välillä niin kaunista. Kyllä te tiiätte <3

Terkuin LETKULESKI

-Mari

p.s. arhg mulla menee hermo mun tietokoneeseen ku se on niin vanha ja täynnä ja tukossa ja jumissa ja ja ja ja … mikähän olis hyvä seuraava tietokone…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.