Hae
Mari Valosaari

Yle aamu tv – aamun akuutti – aiheena suolistosairaudet

yle aamu tv mari valosaari ibd

Olin tänään vieraana Ylen Aamu tv:ssä ja puhuimme suolistosairauksista. 16 minuuttia ei meinannut millään riittää kun puhuttavaa olisi ollut niin paljon.

Tästä linkistä pääset katsomaan Aamu tv:n tämän aamun osion jossa minä ja mikrobiologisti Reetta Satokari oltiin vieraina

-Mari

7 kommenttia

 1. Veriripuli kirjoitti:

  Sähän voisit tehdä niin että menet itse vessanpönttöön ja vedät itsesi alas. Ei kenenkää tarvi sinun veriripulista kuunnella enempää julkisuudessa. On se jännä että joku huutaa veriripulista julkisuuteen että saa näkyvyyttä.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   okei kokeillaan.. saattaa mennä vaan pönttö tukkoon… oon sen verran iso =D

 2. Satu kirjoitti:

  No johan on kommentti yllä! En muuten katsonut videota, kun omalla koneella ei näy. Olet varmasti hyvinvointialan ihmisenä kyllä selvittänyt kaikki mahdolliset hoitomuodot ja varmasti ruokavaliosikin on kunnossa. Vielä kysyisin, oletko kuullut happi-/otsoniterapiasta? En ole alan hoitaja enkä markkinoija, olen vain lukenut paljon positiivista kyseisistä hoidoista. Itse sain astmani oireettomaksi eräällä happeen perustuvalla hoitomuodolla. Niitä on monenlaisia menetelmiä autohemoterapiasta peräruiskeisiin. Kannattaa tutustua esim. kemisti Miika Sallisen artikkeliin aiheesta:

  http://otsoniterapia.net/otsoniterapia-colitis-ulcerosan-ja-crohnin-taudin-hoidossa/

  Suomalainen uranuurtaja hoidoissa on Päivi Lindqvist-Niemelä, joka on yhdessä edesmenneen fysiologian tohtorin Erkki Rauhalan kanssa perehtynyt laajasti happihoitomuotojen käyttämiseen. Hänellä on vastaanotto Fuengirolassa.

  https://www.oxymagnet.com/index.php/artikkelit-tutkimukset

  Julkisuudessa on kova rummutus puoskarilakien saattamisesta voimaan. Tämä on järkyttävää, koska pahimmillaan voisi kieltää monet todella toimivat ja turvalliset hoitomuodot, jotka perustuvat puhtaasti fysiologiaan ja kemiaan, eivät mihinkään uskomuksiin. Toki nämä ns. uskomushoidot käsitetään laajasti ja varmasti ihan humpuukiakin on paljon.

  Voimia sinulle, tämän kirjoituksen tarkoitus on ihan vilpittömästi auttaa.

 3. Maarit kirjoitti:

  Mulle menee neljäs biologinen lääke reumaan tai tarkemmin harvinaiseen reumaperäiseen autoimmuunisairauteen Stillin tautiin.Kaksi ensimmäistä (Remicade ja Enbrel) eivät antaneet vastetta. Kolmas Kineret sen sijaan antoi tosi hyvän vasteen nopsaan ja vaikuttikin neljä vuotta….Nyt on mennyt RoActemra tosilitsumabi infuusiona v:sta 2010 ja toimii edelleen.
  Eli ajatuksenna on – eikö voida kokeilla muita,eri välittäjäaineisiin kohdistuvaa lääkettä?
  Kuullosti hurjalta tuo ,etä olit syöpäpotilaiden kanssa saamassa tippasi. Täällä Taysissa Tampereella on reumakeskus jossa myös käsittääkseni muutkin kuin me reumaatikot saamme tiputuksemme!
  Tsemppiä ja vointeja. Mulla on itselläni IBS ja pikkasen on tuo mahan kanssa kipuilu tuttu itsellenikin…

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Kiitos. Isot tsempit myös sulle. Mulle kokeillaan toista biologista tai jotain muuta jos oireita tulee.

 4. Satu kirjoitti:

  Korjaisin kommenttiani. Suomalainen happihoitoihin perehtynyt uranuurtaja on tietenkin Arja Lindqvist-Niemelä, ei Päivi. Suosittelen tosiaan tutustumaan tutkimuksiin aiheen parista, joita Miika Sallisen artikkelissa oli mainittukin monia. Maailmallahan otsoniterapia on käytetty hoitomuoto monien sairauksien hoidossa, Suomi on hyvin takapajuinen näissä asioissa. Lääketeollisuuden valta on suuri.

  • Satu kirjoitti:

   Oxymagnetin sivut eivät näköjään avaudu. Vielä pari päivää sitten toimivat. En tiedä, onko Arjalla vielä klinikkaa Helsingissä. Toki muitakin alan yrittäjiä löytyy, mutta Arjalla olisi ainakin laajasti kokemusta ja tietämystä hoidoista vuosien ajalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *