Hae
Mari Valosaari

teho irti vaunulenkistä

Olisin tänään halunnut lähteä salille aamupäivästä, mutta en kuitenkaan ”uskaltanut” Milan kans sinne mennä siinä pelossa että se olisikin turhaa. Ja turhaa siis siinä mielessä jos Mila ei annakkaan minun treenata vaan vaatii huomiota. Nuo kun ei tuon ikäiset istahda käskystä odottamaan.. Pakaraa ja reisiä pitäis saada kuitenkin kovasti treenattua jos kisoihin meinaan mennä ja niinpä päätin olla luova.

 

Pakkasin beibin rattaisiin päiväunia varten, puin itselleni painoliivin päälle ja menoksi! Mulla on siis tuollainen Ompun painoliivi ja siihen laitoin tällä kertaa painoa 10kg.

Tuo painoliivi on hyvä ihan vaan kävelylenkillekkin, mutta tässä kun olis tarkotus lihaksia saada jälleen näkyviin niin lenkki koostui lähinnä askelkyykyistä.

 

Otappas tästä vinkki omalle lenkille ja tee esim näin:

Kävele aluksi jonkin aikaa, esim kunnes lapsi nukahtaa.

Tee 20 askelkyykkyä

Kävele reippaasi vaikka noin 60 askelta

Ja lisää askelkyykkyjä ja tätä toistetaan esim 10 kertaa

Ja lopuksi taas kävely ja kun olet pihassa tee vielä 3×15 normi kyykkyä rattaista tukea ottaen.

 

Itse tein 12×20 askelkyykkyä tuon lenkin aikana ja kylläpä tuntui =) paitsi että ensimmäisellä kerralla tein 40 ja huomasin että se oli liikaa jos meinaa useamman toiston tehdä =) mutta tätä voi soveltaa oman kunnon mukaan kuten tuota lisäpainon määrääkin  ja ihan alkuun voi toki tehdä vaikka ilman lisäpainoja.

 

Ja vinkki, ei kannata suunnitella kovin kauas kävelyä nimittäin kyykyt vie paljon aikaa. Ja MUISTA: ajattele pakaraa jokaisella askeleella, purista purista purista  joka ikisellä kyykyllä.

 

Tuolaisen painoliivin löydät esim Fitnesstukulta. Heillä näyttää olevan kaksi eri mallia ja toinen niistä just nyt -30% tarjouksessa. Liivin löydät täältä.

Tehokkaita vaunulenkkejä kaikille !!

Kuvaaminen olis ollu todella hankalaa ilman ystävällistä ohikulkijaa =) pyysin siis erästä tyttöä nappaamaan kuvan omituisesta touhustani, kiitos hänelle siitä =)

IMG_2343IMG_2348 IMG_2347