Hae
Mari Valosaari

Somee, Somee, Somee

some

Kiitos Kauppakeskus Itis kun kutsuit meitä vaikuttajia paikalle. Ihana oli viettää aamua näiden ihanien ihmisten kanssa, vaikka todellisuus on se, että tyyliin huikkaamme toisillemme nopeat moikat ja sit some laulaa =)  Okei, sitä vartenhan me sinne tullaan että se some laulaa. Ja kaikilla on usein kova kiire niin että ei ehdi jäämään sen enempää rupattelemaan. Älkääkä käsittäkö väärin, en suinkaan valita tästä, vaan olen oikeasti kiitollinen että tämmöisiä järjestetään. Muutoin bloggarit olis erittäin yksinäistä porukkaa, kirjoitus ja videot ym kun tapahtuu yleensä itsekseen kotona tai toimistolla. Ollaanpahan edes joskus ihmisten ympäröimänä vaikka luuri/kamera olisikin silmien edessä.

some mari itis

Tästäkin kuvasta huomaa kuinka ollaan keskitytty puhelimen ruutuun ja tietty herkullisiin tarjoiluihin kuten minä =D

Nykyään tulee käytyä enää todella harvoin Itiksessä kun asun ihan toisessa suunnassa, Nummelassa. SIlloin joskus kun asuin Helsingissä, sörnäisissä tuli Itiksessä käytyä useinkin. Nyt tosin kuulin että jotain suuria uudistuksia on sinne lähi vuosina tulossa joten kai ne on ainakin käytävä sitten taas joskus katsomassa. Ja ehkä tulee kutsu taas ensi vuonna ystävänpäivän alla katsomaan puhelinta muiden puhelimen katsojien keskuuteen =D

Paitsi että nyt tuli kyllä käytyä viikon sisään kaks kertaa Itiksessä =) tässä on video joka on tehty yhteistyössä Itiksen kanssa ja jossa omista kiireistäni johtuen JOUDUN tuhlaamaan 500€ kolmen tunnin aikana.. siis eiks oo kaheeta hahaha, oikein joutuu tuhlaamaan rahaa

(yhteistyövideo:)

Ystävänpäivän kunniaksi me käytiin nyt yhteisen pöydän ääressä tuijottamassa kaikki yhdessä omia puhelimiamme =D muistakaa ystäviänne 14.2. <3 kutsukaa heidät vaikka kylään, laittakaa puhelimet piiloon ja viettäkää oikeasti aikaa toistenne kanssa <3 somettaa kyllä kerkeää..

Ja mä tiedän, paraskin puhuja, mutta some kun on mun työkalu niin joudun pitämään sen aktiivisena, halusin tai en. Ehkä sunkin on joskus pakko mennä sun työpaikalle halusit tai et. Hyvä esimerkki tästä on mun alkuvuoden Egyptin matka lasten kanssa. Olisin halunnut täyden some hiljaisuuden mutta IG lgorytmin menettämisen takia jouduin edes yhden stroorin per päivä laittamaan. Heh ja hauskaa oli kun kerroin reissuun lähtiessä että pidän vähän some taukoa niin sain kommentteja siitä yhdestäkin stoorista per päivä =) Olis kyllä pitänyt vaan tehdä normaaliin tapaan päivityksiä koska se yks stoori oli liian vähän, luvut hieman kärsi, mutta otetaan niitä takaisin tässä pikku hiljaa. ps mun ig on @marivalosaari tuu seuraamaan jos et vielä seuraa <3

some tarjoilutsome herkut

some ruokailusome mari valosaarisome itisitis

p.s. jos joku miettii mitä Tinder elämään kuuluu niin pitäisi varmaan kertoa jossain kirjoituksessa kuinka HUONO tinderöijä mä olen.. Täällä kerroin ensimmäisestä 24h kokemuksesta siellä

-Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.