Hae
Mari Valosaari

Vaihtelua arkeen

mari valosaari

Arki voi välillä maistua puulta ja pahasti, silloin on hyvä pistää siihen vähän mausteita.

Mä maustoin mun arkea kivalla illalla ystävän seurassa. Ja oli mahtavaa että päästiin viettämään iltaa jossain missä ei ehkä ilman tätä tilaisuutta olisi oltu: käytiin Iskelmä live Helsinki festareilla =)

Heh just äsken tuli ajatus että ”niin käytiin siellä keski-ikäisten pippaloissa”, kunnes tajusin että itsehän en voisi ihan hirveesti keskempänä elinikää enää olla näin pian 35-vuotiaana.

Parasta ehkä oli että tämä maustaminen alkoi jo muutama päivä ennen tapahtumaa: kävin nimittäin valitsemassa KappAhlista uudet vaatteet! Ja se oli ihan eri juttu kuin että kävisi vaan ostamassa jotain uutta. Valitsin kaikki vaatteet juuri tätä yhtä iltaa ajatellen. Oon tehny niin pari kertaa aikaisemminkin elämän aikana ja vitsi siitä tulee hyvä fiilis. Ja ihan huippua on se, että on oikeasti valmiiksi valinnut vaatteet mitä laittaa päälle eikä tule sitä viime hetken ”MITÄ MÄ LAITAN PÄÄLLE” -ongelmaa.

Pyysin apua henkilökunnalta jotta kaikki sujuis mukavammin. Myyjälle kerroin, että festarilook olis hakusessa ja yhdessä lähdimme kiertelemään vaatteita. Otin aika monta vaatekappaletta sovituskoppiin ihan vaan varmuudeksi, mutta montaa en edes ehtinyt sovittamaan, kun ne parhaimmat vaatteet löytyivät. Kiitos avuliaalle myyjälle!

P1010421 IMG_0028 IMG_0031 IMG_0042 IMG_0050

Nämä alla olevat housut olivat superkivat jalassa ja tuo paita istui täydellisesti. Mutta ne ei kuitenkaan tuntuneet ihan festareilta…

mari valosaari

Tämä paita oli tosi kiva, etenkin tuon hameen kans, mutta päätin kokeilla myös jotain toista valkoista paitaa.

IMG_0064

Ja niin voittaja löytyi! Se oli aika selkeetä heti kun nämä vaatteet puin päälle että tässä se on, näillä mennään. Hameen hinta on 29,99€ (löytyy täältä) ja sukkahousut 8,99€. KappAhlilla on todella laaja valikoima sukkia ja sukkahousuja!

marivalosaari_kappahl

Kengät piti olla ehdottomasti matalapohjaiset koska kyseessä oli festarit ja tämmöiset ihanat bling blingit löytyivät lastenosastolta =) isoin koko oli 38 =)

Käsilaukku tarttui myös mukaan ja joo olis ollut kiva ottaa joku oikein kiva näppärä pieni party-pussukka mutta kun oli pakko ajatella että sinne on mahduttava rintapumppu mukaan niin piti päätyä isompaan kokoon. Mutta tämä oli just jees! Tämä tyylikäs laukku löytyy täältä.

laukku ja kengät

Ja koska bileet oli nyt viime perjantaina ja ilma jo viileämpää, mukaan oli otettava myös takki ja mä rakastuin tähän nahkarotsiin. Käy katsomassa takit KappAhlin nettikaupasta.

Takin alle otin myös perusmustan neuletakin joka tuli enemmän kuin tarpeeseen viilenevässä illassa. KappAhlilta löytyy suuri valikoima syksyyn sopivia puseroita ja neuletakkeja.

valosaari_kappahl

Nyt kun enimmäkseen pyörii kotona verkkareissa on mukavuus todella tärkeä juttu ja nämä vaatteet ei puristaneet, hiertäneet eikä ahdistaneet yhtään mistään. Kokonaissummaksi tuli 217,92 euroa ja vaikka se tavallaan on paljon rahaa niin ei se täydellisestä asukokonaisuudesta myöskään pistä ahdistamaan.

Kiitos Susanna kivasta illasta ja KappAhl supermukavista vaatteista!

Maustamisen jälkeen oli jälleen IHANAA palata omaan rakkaaseen arkeen.

perhe

Yhteistyössä KappAhl

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *