Hae
Mari Valosaari

NFE 2015

Lahden Nordic Fitness expo eli tutummin Lahden kisat oli viikonloppuna ja ai että oli taas hyvännäköistä porukkaa lavalla =)

Onnea super paljon meidän fitnesstukkutiimin Mika Nyyssölä joka putsasi pöydän kaikella mahdollisella tavalla. Pohjoismaidenmestaruus 1 ja overall, suomenmestaruus 1 ja overall + most muscular enempää pokaaleja ei ois voinu tuolta viikonlopulta ottaa =) HYVÄ MIKA!!

image

kuva: Petri Mast

Ihan kauhee hinku tuli taas itselläkin kisaamaan. Mutta nyt otetaan ihan iisisti. Viime kevät opetti ottamaan rauhallisesti ja nyt on otettava jonkin aikaa tosi rauhassa että suolisto saa rauhassa toipua ilman stressejä. Kisadieetti kyllä sopii taudinkuvaan paremmin kuin hyvin, koska silloin syödään tietyt jutut tiettyyn aikaan. Koskaan ei ruokailut myöhästy tai vesi jää juomatta. Tai okei mun tapauksessa vesi meinaa välillä jäädä, mutta aika hyvin hallinnassa =) Mutta stressi mikä väkisinkin pukkaa päälle viimeistään viikko ennen kisaa ihan vaan silkasta jäänityksestä on väistämätön ja sitä en nyt ihan heti uskalla itselleni tuottaa.

Moni valmistautui kisaan syömällä esim kanaa ja riisiä, minä kävin perjantaina Milan isomummolla vetämässä kunnon mummola ruuat ja ai että oli hyvää =) Tosin sorruin joihinkin viljaa ja maitoa sisältäviin tuotteisiin ja sain siitä hieman kärsiä.. ei pitäis…

image

Messuilla kävi taas super paljon porukkaa ja Fitnesstukun osasto jolla minäkin olin tuttuun tapaan kuhisi ihmisiä lähes koko messujen aukioloajan. Kiitos vielä tätäkin kautta kaikille jotka olitte osastolla töissä ja tietenkin teille kaikille jotka kävitte osastolla pyörähtämässä

image

kuva: Petri Mast

image

kuva: Petri Mast

image

Eräs uusi tuttavuus messuilla tuli ja hän on Jaana Malytcheva, wau miten upea nainen! Hän voitti kisassa kans kaiken mahdollisen ja ansaitsi itselleen myös pro kortin, Onnea Jaana!

image

Onnea myös ystäväni Sofia Ruusila SM voitosta sekä overaalista, Eevi Teittinen SM voitosta sekä Jenni Levävaara SM voitosta. Ja tietenkin onnittelut myös teille kaikille muille voittajille, sijoittuneille sekä ylipätään lavalle nousseille!!

Tässä kuvassa Sofia pokkasi pohjoismaidenmestaruus hopeaa =)

image

Paikalla messuilla oli myös Martina Aitolehti, hänen kans käytiin katsomassa bikini kisat ja hänelle ei aivan avautunut tämä fitnessmaailma vaikka minä uhkuin intoa vieressä =) Martina ketoo omat tuntemuksensa täällä  (Kiitos Biancanevelle vaatteista ja eturivinpaikoista ♥ )

image

Ihanaa messuhulinaa siis oli ja vaikka en ole epäillytkään ettenkö vielä kisaisi niin tunne siitä että kisaan vielä joskus vahvitui vain! Kovasti myös moni kyselee menisinkö kisaamaan IFBB puolelle, en tiedä, aika näyttää =)

Parasta tietenkin oli palata kotiin rakkaiden luo. (vaikka pakko hehkuttaa että hotellissa nukuttu yö korvatulppien kera tuli tarpeeseen, nukuin koko yön heräämättä kertaakaan!! Vaikka Mila yleensä nukkuu kyllä koko yön niin silti sieltä kuuluu välillä ääniä joihin heräilen..) Näihin tunnelmiin sain palata:

image image image image

0 kommenttia

  1. tytti kirjoitti:

    Olet yksi fitnes harrastajista joka kuuntelee omaa kehoaan ja pitää siitä huolta.Muissa blogeissa ei ole ollut tärkeää hyvin voitti ja hyvä olo vaan se että on kaunis ja laiha. Kehoa muutetaan vielä lisää botoksilla ja leikkauksilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.