Hae
Mari Valosaari

Tekniikkaleiri

Me järjestämme Jyrki Rantasen kans jälleen huomenna tekniikka/harjoitusleirin Diamondgirl kisaa varten.

Diamondgirl on kisa jossa urheilullisen fysiikan lisäksi etsitään timantin kovaa tyttöä. Kisa järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja tänä vuonna kisataan ensin karsintakierrokset ja lokakuun lopussa finaalit. Finaalin voitto kolmikolle on luvassa aitoja timantteja palkinnoksi.

Suomen rajojen ulkopuolellakin järjestetään karsintoja ja finaalissa tullaan näkemään myös ulkomaalaisia vastustajia Suomalaisille timanteille.

Kisassa on kaksi kierrosta, toinen nimeltään shining round jossa tuomaristo arvostelee kilpailijoiden fysiikan urheilullisuutta. Toinen on nimeltään toughnes round ja tässä otetaan toden teolla kilpailijoista mittaa neljässä eri lajissa.

Lajit ovat:

Maastaveto

Ylöstyöntö

Lankku

ja

Roikkuminen

Nyt näitä lajeja on mahdollista tulla treenaamaan huippu opettajan oppiin. Jyrkillä on pitkä ja monipuolinen kokemus voimailusta ja hän opettaa tekniikkaa useille esim vahva-mies ja -nais kisoissa kisaaville. Oikea tekniikka on super tärkeää ja sillä saa yllättävän paljon parannettua omaa tulostaan suorituksissa.

Nyt on siis oiva tilaisuus tulla mukaan leirille JA jos joku on kiinnostunut ihan vaan oppimaan paremmin tekniikan maastavetoon ja ylöstyöntöön niin leirille saa tulla mukaan vaikkei itse kisaan osallistuisikaan. Leirillä käydään läpi myös lankku ja roikkuminen mutta enemmän keskitytään noihin kahteen joissa tekniikka on tärkeämmässä roolissa.

Treenit pidetään huomenna tiistaina 20.1.2015 klo 17-n21 Malmin East Bodylla , Kirkonkyläntie 7, 00700 Helsinki

Paikkoja leirille on vielä muutama vapaana. Leirin hinta on 50€ (sis alv)

Jos haluat mukaan, soita tai lähetä viesti Jyrkille 045 6735769 tai lähetä meiliä os info@heavyevents.fi

Diamondgirl FB sivu löytyy tästä

Kilpailun säännöt löytyvät tästä

timanttityttö_powernews

kuvan vaatteet: www.lavli.fi

kuvan vaatteet: www.lavli.fi

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.