Hae
Mari Valosaari

Dieetti alkoi

Näin on taas uudet kisasuunnitelmat tehty ja työtä olis edessä huuuuuuuurjan paljon.

Raskauden aikana ja myöskin nyt viimeisen vuoden aikana mun alakroppa on kuihtunut. On kyllä myös yläkroppakin mutta ei niin pahasti kuin alakerta. Raskauden aikana en kyykkäillyt tai muutenkaan treenannut kovin kovaa. Sen aikana reidet ja pakarat ”surkastui” eniten. Nyt synnytyksen jälkeen keskityin jonkin aikaa treeniin kun valmistuin toukokuun kisaan, mutta sen jälkeen lähes kaikki on taas jäänyt sivuun. Toukokuun kisassa olin ihan hyvässä kunnossa mutta juurikin reidet ja pakara olis saanut olla paljon paremmat. Nyt tulevaan kisaan keskitytään varsinkin näiden osa-alueiden parantamiseen.

Seuraavat noin pari kuukautta mennään reiluilla kaloreilla, 2100 kcal/päivä (vähän vähemmän kun ei treenipäivä) ja todella kovalla treenillä. Näillä eväillä koitetaan saada rakennettua kroppaa paremmaksi. Tässä on tosi lyhyt aika, mutta parhaamme tehdään. Pitäis muuten varmaan puhua ennemminkin ruokavaliosta kuin dieetistä =) Salitreenejä viikkoon kuuluu 4.

Kisoihin on nyt noin 4 kuukautta aikaa ja se riittää sitten mihin riittää. Uskon vahvasti että pääsen ihan hyvään kuntoon, se että olenko itse reisiin ja pakaroihin tyytyväinen on toinen juttu mutta katsotaan. Ja siinähän se homma varsinkin on että valmentaja olis niihin tyytyväinen =) siskoni Tiina Kasvi on tarkka valmentaja!

Tänään oli yhteistreenit Kampin Sats-Elixiassa ja voin kertoo että tänään nähtiin taas katkokävelyä vanhan onnelan lattialla =) eikä alkoholilla ollut mitään tekemistä asian kans, jalkatreeni hoiti homman hienosti!

Eli reisi-pakaraa tiedossa ja enköhän mä jotain jaa teidänkin kanssa. Tänään ei otettu still kuvia joten ei valitettavasti oo kuvamateriaalia.

mutta tässä kuva viime kisakunnosta takaa niin voitte tekin todeta että töitä on tehtävä =)

linkkejä

(Kamppi sats-elixiaTiina KasviTNT team — kuvaaja)

Kuva: DAN GUSTAFSSON PHOTOGRAPHY

edit-5951-Mari-

0 kommenttia

 1. katja kirjoitti:

  Olen pitkään seurannut blogiasi ja on ollut ihana seurata elämääsi,etenkin urheilun parissa. Ennen raskaaksi tuloa olin hyvin innostunut treenaamaan kun oli ystävä potkimassa persuksille. Näin 9kk synnytyksestä niin ei vaan ole päässyt entiseen kuntoon. Raskauden jälkeinen masennus vei vielä enemmän pohjalle ja kun raskaana ollessa sain liikuntakiellon joten se vähäinenkin liikunta jäi.Olen vaan huomannut että itse tarviin sen ”ruoskijan” koska silloin tapahtuu tuloksia. Itseäni harmittaa kovasti että näin kotiäitinä ei ole varaa personal trainereihin,mutta nyt on jätetty herkut ja aloitettu lenkit taas vaunujen kanssa. Jospa sitä joku päivä ollaan taas hyvässä kunnossa ja pääsisi treenaamaan kunnolla hyvään kuntoon. Haaveena siis treenattu kroppa. Toivottavasti saan tsemppiä sinun blogista.

  Tsemppiä sinulle ja etköhän ole kunnossa seuraaviin kisoihin.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Moi Katja

   ja kiitos tsemppiä tosiaan tarvitaan =)

   Ja minä lähetän täältä sinulle virtuaali ruoskinnan! Se on monille niin ettei saa oikein irti ilman että joku ruoskii ja kuulun itse myös tähän porukkaan. PT/valmentaja saa hyvää tulosta aikaiseksi, mutta mun tapauksessa myös se että on jokin tavoite. Treenaan aina kovempaa kun on kisat lyöty lukkoon. Mitäs jos sinäkin vaikka kirjoittaisit paperille/kalenteriin tavoitteet viikolle mitä teet treenin suhteen ja tosiaan otat työksesi sen että viikon aikana teet kaiken minkä olet itsellesi luvannut. (helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritä ainakin) Ja minä yritän kirjoitella tsemppaavia juttuja jos se myös vaikka auttaisi =)

   Etsi myös vaunulenkkireitiksi mahdollisimman mäkinen matka niin saat siitä enemmän irti kun työntelet lastia ylämäkeen.

 2. M kirjoitti:

  Missä tapahtumassa aijot kisata? 🙂

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Hei M

   kerron siitä pian tarkemmin omassa kirjoituksessa.. kisapaikka aiheuttaa erinäisiä tunteita ja jännitystä joten sitä täytyy analysoida hieman tarkemmin =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.