Hae
Mari Valosaari

odottavan aika on pitkä

Täällä odotellaan edelleen leikkausta Jorvissa.

Operaation piti tapahtua tänään, mutta sen verran tuli kiireellisiä tapauksia edelle että mun leikkaus siirtyi huomiseen. Mä en valita (ainakaan vielä) koska tiedän että oon kuitenkin saamassa apua. Kivut on toki kovat mutta henkinen puoli on paljon parempi kun olen kuitenkin jonossa avunsaantiin. Ja tottakai on ymmärrettävää että hengenvaarassa olevat menevät edelle.

Voi toki olla että jos leikkaus ei jostain syystä tapahdu vielä huomennakaan niin alkaa taas kärsivällisyys heikentyä, mutta toistaiseksi kaikki ok. Noin kuuden aikaan iltapäivällä sain tiedon että leikkaus ei ole tänään ja sain syödäkseni. Leikkausta varten olin paljon pidempään ravinnotta kuin fitnesskisojen. Kisapäivänä nytkin söin ihan ok hyvin, vaikkakin pieniä annoksia jottei tulisi turvotuksia. Kisoista tulikin mieleen että fitnesspäiväkirjat ohjelma alkaa ihan pian, jo ensi maanantaina. Jännittävää =) Tuntuu että vastahan aloin kuvaamaan mutta nyt se tuleekin jo ulos. (AVA kanava klo 21:00)

Sain tänään maikkarin ja AVAn porukalta kukkia piristykseksi, kiitos kaikille

imagePiristystä toi myös rakkaideni visiitti täällä. Ihanaa Jontte ja Mila kun kävitte, rakastan teitä

image imageNyt vain odottelemaan huomista päivää, pistäkää peukut pystyyn että huomenna olisi aikaa mun operaatiolle.

Kiitos muuten kaikille ihanille jotka olette lähettäneet tsemppi viestejä tänne, faceen ja instagramiin.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa ja liikkukaa te jotka siihen olette kykeneväisiä!

-Mari-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.