Hae
Mari Valosaari

Kiropraktikolta apua yökasteluun

kiropraktikko lapsi yökastelu

Kiropraktikkokäynti voi auttaa lopettamaan yökastelun

Olen itse jo vuosien ajan käynyt Jackin käsittelyssä kiropraktikolla. Mila tyttäreni vein sinne jokin aika sitten ensimmäistä kertaa kun hän valitti selkäkipua ja nyt Jack pyysi tuomaan myös Mio pojan vastaanotolle. Tällä kerralla opin että lantion virheasento saattaa vaikuttaa esimerkiksi siihen että lapsella esiintyy yökastelua pidempään.  Meidän poika nyt on vasta kaksi vuotias joten yökastelu on hyvinkin normaalia mutta koska häneltä löytyi virheasentoa lantionseudulta voisi tästä tulla esimerkiksi ongelma yökastelun suhteen. Ja muutoinkin tuon virheasennon korjaaminen näin hyvissä ajoin tulee estämään muitakin mahdollisia ongelmia mitä se voisi tulevaisuudessa aiheuttaa.

Tarkempia tietoja ja faktoja jos haluatte tästä aiheesta niin suosittelen ottamaan yhteyttä Jack Seeleyhin (googleta: Seeley Chiropractic clinic) minä osaan kertoa tästä vain nyt näin pintapuolisesti sen mitä kuulin. Jack nimittäin kysyi minulta onko pojalla esiintynyt ongelmia pissaamisen kanssa tai muuta vastaavaa, koska vasemman puolen lantion alueelta löytyi korjattavaa. Ja sitten juteltiin että esimerkikis yökastelu voi olla sellaista mitä esiintyy jos näitä virheasentoja lantionseudulta löytyy.

Miolla oli jäykkyyttä myös niskan alueella ja Jack käsitteli myös sitä aluetta. Poika oli iloinen ja reipas koko käsittelyn ajan ja Jack otti mahtavasti huomioon pienen pojan ja vitsaili hänelle. Ennen meitä klinikalla oli ollut asiakkaana neljän viikon ikäinen vauva ♥

kiropraktikko yökastelu

kiropraktikko

lapsen kiropraktiikka

jack seeley kiropraktikko

kiropraktikko lapsi helsinki

jack seeley kiropraktikko yökastelu

-Mari-

 

 

 

8 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Mistä ihmeestä noin pienelle, liikkuvalle lapselle syntyy virheasentoja?!?

 2. Noora kirjoitti:

  Juu meidän toinen neiti on 5kk ja pää on muokkaantunut nyt kun tykkää enempi katsella vain oikealle, se jäykkyys on tullut ihan synnytyksen aikana jo! Joten kyllä se voi olla pienilläkin ongelmia. Sitä on ehkä vaikea uskoa ja vaikea uskoa etenkin ennenkuin itselle niin käy.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   juurikin näin. Ootteko te käyneet kiropraktikolla tai kokeilleet jotain muuta?

  • Noora kirjoitti:

   No täällä meillä takapajulassa ei kiropraktikkoa ole. Neuvolalääkäri laittoi lähetteen fyssarille, mutta sieltä sai ajan vasta kesäkuun lopussa. Mielellään hoitaisin sitten asian itse maksaen jossakin muualla, koska koen asian tärkeäksi. Näin pienen kanssa en mielellään odottaisi useaa kuukautta. Etenkin kun pää on jo kerennyt muotoutumaan aika hurjasti.
   Nämä kunnalliset… huoh…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.