Hae
Mari Valosaari

Eilen kirjoitin abortista, meillä sitä ei pyydetty ja vauva tulee

ultrakuva hevosenalkio

Tältä näyttää ultrassa hevosen alkio

Se karvainen vauva siis!

Jokin aika sitten kirjoitin myös että ei enempää lapsia, mutta kyllä sitä näköjään jokin huollettava täytyy aina olla. Ja itkuhan siitä tuli uutisesta =)

Heppa on siis kantavana ja meidän perhe kasvaa yhdellä jäsenellä <3 Aika hienoa ajatella että siitä tulevasta varsasta saattaa tulla meidän Milalle hieno ratsu ja ehkä kilpakumppani. Sillä tästä 5-6 vuotta eteenpäin Mila on jo 10-11 vuotias ja jos yhtään pituutta venähtää ja jos tähän tahtiin kehittyy ratsastuksesta on tuo tuleva varsa hänelle täydellinen kun on sen aika alkaa toimimaan kunnolla ratsuna.

Toki sillä on sitten tarkoitus myös itsekin ratsastaa ja ehkä kisatakkin, mutta aika näyttää. Ja voi vitsi miten hieno ajatus olis ratsastella yhdessä tyttären kanssa hevosilla jotka ovat myös äiti ja tytär tai poika =) Sitähän ei siis tiedetä kumpi sieltä tulee, mutta jos seuraatte tuota kyseistä YouTube sarjaa niin se saattaa selvitä jo ennen syntymää.

Karvattomat vauvat saavat edelleen olla tulematta meille

-Mari

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.