Hae
Mari Valosaari

65€ joulukalentereihin

Kuulostaa ja tuntuu aika suolaiselta. Ja onhan se sitä, mutta ei kai se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa ja tässä tapauksessa se olin minä. Minä maksoin lasten joulukalentereista 65 euroa.

Halvalla olis päässyt joo jos olis ostanut perus sellaisen missä avataan vaan luukut ja joista tulee kuvia esille, tai suklaakalenterin. MUTTA. Niin en osaa sanoa tarkkaan miksi, mutta ostin kuitenkin lelukalenterit. Nyt tuntuu vähän tyhmältä, olishan ne luukutkin riittänyt. Suklaista kalenteria en halua ostaa kun en halua että lapset syö 24 päivää suklaata (vaikka hyvin pieni määrä onkin kyseessä).

Kaupassa perustelin itselleni kalliita kalentereita sillä että on kiva kun lapset saa pikku yllätyksen joka päivä, ja Milan lahjatoivelistalla lukee Barbie niin tuosta kalenterista tulee se samalla. Barbie kalenteri maksoi 34,95€ ja autot kalenteri 29,95€.

Ja enhän mä ois Jäbälle saanu tota autot kalenteria vielä edes ostaa ku se on kielletty alle 3 vuotiailta, mutta lupaan olla tarkka enkä anna pieniä osia hänen yksin käsitellä =)

Ainiin, sithän mä ostin yks päivä kaupasta vielä 7€ partiolaisten joulukalenterin ihan vaan sen vuoksi kun oli reippaita myyjiä, ajattelin että haluan auttaa poikia kun ovat kalentereita tulleet kaupalle myymään <3 Se olkoon sit mun ja Jonten kalenteri.. Vaikka mä kyllä haluan veikkauksen joulukalenterin vielä lisäksi niinku melkein joka vuosi ja Jontte varmaan haluu kans ja ne on 10€/kpl. eli yhteensä meillä tulee menemään joulukalentereihin rahaa 92€ HUH HUH

Alkuperäinen ajatus oli ostaa Schleich kalenterit koska lapset tykkää niillä eläimillä leikkiä, mutta niitä ei ollut myynnissä kaupoissa joissa kalentereita etsin. Olin katsellut kalentereita Nummelan Citymarketista ja Prismasta ja sitten tein täsmäiskun Tokmannille kun ajattelin että siellä niitä varmaan on mutta eipä ollut. Varmasti olisi löytynyt kun netistä olisin katsellut, mutta tällä kertaa niin en tehnyt vaan toimin manuaalisesti etsien.

Paljon meni rahaa kalentereihin, jospa ne tois nyt sit tosi paljon iloakin. Mila ainakin oli todella iloinen nähdessään kalenterin ja otti asian erittäin hyvin vastaan kun kerroin että ensimmäinen luukku avataan vasta 1.12. ja siitä eteenpäin joka päivä yksi luukku. Yhtään ei tullut kitinää että olisi pitänyt heti saada avata ja KAIKKI hahaha

edit: Kaveri facebookissa kerto että oli ostanut kultajousen kalenterin hintaan 19,90€ Horse Showsta, minkälaisia ja hintaisia kalentereita teillä muilla on?

-Mari-

10 kommenttia

 1. Ella kirjoitti:

  Itsehän ostin jossain mielenhäiriössä yli sadan euron kosmetiikkakalenterin 😀 oon raskaana joten viimeinen joulu ennen lasta joten kaipa sitä vähä pysty panostaa omaan kalenteriin.. 😀

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   WHAAAT!?!?!? No mutta hei, positiivisen kautta, oletetaan siitä olevan TODELLA paljon iloa ja just SULLE <3

   Ja hyvä pointti nimittäin syntymästä eteenpäin se ei sitten ole tyyliin enään koskaan sä vaan aina HÄN.. Ja sen jälkeen myöskin sinä.
   VAIKKAKIN just ite sairastuneena oon yrittänyt iskostaa itselleni että on PAKKO huolehtia myös itsestä että voi olla täällä huolehtimassa muista.

 2. Jaana kirjoitti:

  Minä en ole vielä ostanut yhtään joulukalenteria,mutta aion valita
  huolella.
  Se vaan kuuluu Joulun odotukseen,minusta on ihana lukea sinun blogiasi.
  Ihailen tapaasi kohdata vaikeuksia ja miten loistava äiti olet ja varmasti myös puoliso.
  Fitnesselämää seurasin aikoinani vain sinun takiasi.
  Toivotan sinulle lämpöistä Joulun odotusta.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Voi ihana, kiitos Jaana! Tosi mukava kuulla.
   Ja mä oon samaa mieltä että joulukalenteri kuuluu joulun odotukseen. Pienenä muistan yhtenä vuonna että avasin suklaakalenterin ylhäältä, vedin ne suklaat esiin ja söin ne, mutta tällä tavalla en jäänyt kiinni että olin ne syöny.. Harmittihan se toki sitten jälkeenpäin kun ei ollutkaan muina päivinä enää suklaata. =D

 3. Jonna kirjoitti:

  Meillä on ollut nyt useampana vuonna itsetehty joulukalenteri, jonne tonttu tuo joka pv kirjeen. Kirjeessä lukee aina joku kiva jouluinen tekeminen, esim. joulutorttujen leivonta, pulkkamäki, kuusen koristelu ja välillä esim kylpylässä/hoplopissa käynti. Tätä kalenteria lapset (nyt 6v,4v ja 1,5v) toivoo tänäkin vuonna. Ei oo kallis, yksi kalenteri riittää yhteiseksi, ei kerry turhaa krääsää eikä tarvi herkutellakaan joka pv 😉 Tulee samalla tehtyä jouluvalmistelut. Tykkään!

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Wau, toi on kyl ihan super hyvä idea. Joudun ehkä matkimaan joku vuosi.

 4. Heidi Rautapalo kirjoitti:

  Meillä joka vuotuiset partiolaisten ja veikkauksen kalenterit ja tänä vuonna pojalle toiveesta Ryhmä Hau suklaakalenteri (2,5€). Viime vuonna tein ite pilttipurkeista kalenterin, jossa pikkuleluja ja nameja vaihdellen. Ens vuonna taas takaisin siihen.

  • Mari Valosaari kirjoitti:

   Noi omatekemät on mun mielestä aivan ihania, ite koen vaan ainakin tällä hetkellä liian raskaaksi alkaa väsäämään sellaista =)

 5. Rei kirjoitti:

  Mä ostin taaperolle Mauri Kunnaksen kirjakalenterin. Kalenterissa on siis joka luukussa pieni kirja. Ihana idea minusta ja toivotaan, että kirjat ovat sellaisia, että niitä on kätevä ottaa vaikka matkoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.