Hae
Mari Valosaari

Hampaiden oikaisuhoito, ei 3000 vaan 300€

Mulla on ollut hampaat joskus aivan vinksallaan. Voin koittaa joskus kaivella vanhoja kuvia joista tämä ilmenee. Mutta ne korjattiin kun olin 18 vuotias. Minulla oli perus raudat suussa, valkoiset tosin, mutta kuitenkin. Lopputulos oli hyvä, mutta vuosien varrella kulmahampaat alkoivat ulkonemaan takaisin. Mietin usein että haluaisin ne korjattavan, mutta ajattelin sen maksavan useita tuhansia euroja enkä siksi edes kysellyt mistään vaihtoehtoja.

 

Nyt kuitenkin kävin hammastarkastuksessa ja siinä samalla sitten päätin kysyä olisiko jotain tehtävissä. Hammaslääkäri totesi pian että kyllä on ja helppo hoito olisikin, muotit suuhun ja noin 10 viikkoa ja homma hoidettu.. ”Jee kuulostaa hienolta mutta mitä se maksaa?” tuli minun suusta. Vastaus oli noin 300€ TÄÄH?? Ai oikessti vain 300€???? ”pistetään yks semmonen!”

 

Siis todellakin oikomishoito kulmahampaille mun tapauksessa maksaa vain noin 300€ ja aikaa siihen menee n 10 viikkoa. Hampaiden välejäni hieman hiottiin ja sain läpinäkyvät muoviset oikomiskojeet ylähampaisiin ja nämä muotit vaihdetaan uusiin aina kahden viikon välein. Muotit eli ”Tekarit” niin kuin minä niitä kutsun. Muotteja käytetään yötä päivää ja otetaan pois vain ruokailujen ajaksi. Ne kyllä näkyy mutta vasta kun katsoo lähempää, kaukaa niitä ei erota.

 

Halusin jakaa tämän tiedon jos jollain muullakin on kyseisiä kosmeettisia ongelmia hampaissa ja ajattelee että niiden korjaus on liian kallista. Toki tämä hinta on nyt MINUN tapaukseni enkä voi luvata että kaikkien hampaat samaan rahaan tai samalla tekniikalla korjautuisi. Voihan olla että jonkun tapaus kaipaa leikkauksia ym ja hintaa tuleekin 30 000€ mutta aina kannattaa käydä kysymässä (näköjään)

 

Tuolla kyseisellä hammaslääkäri asemalla Oma Hammaslääkärisi (tässä Hakaniemen linkki) oli ainakin vielä hetki sitten tarjous jossa hammastarkastus maksaa 35€ ja kelakorvauksen jälkeen maksettavaa jää 22€ itse käytin tuon tarjouksen sillon kun tarkastukseen menin ja mahtavaa että menin kun sain oikomisen järjestykseen (niin ja oli mulla 2 pientä reikääkin jotka myöhemmin paikattiin, uuuups) Ja nyt suosittelen että oikomiseen haluavat soittaa numeroon 010 273 8010 ja varaa ajan lääkärille nimeltä Nicholas Brocklehurst. Hän on minun hammaslääkärini ja tekee noita oikomisia. Toki voi olla että muutkin siellä tekee mutta hän nyt ainakin varmasti.

 

Otin kuvan ennen oikomista ja otan sit uuden kun homma on valmis niin katsotaan sitten mikä on loppputulos erossa. Noin 6 viikkoa on nyt takana ja oon jo nyt super tyytyväinen =)

 

Parempia hymyjä vaan kaikille =)

 

Tässä kuvassa on ”tekarit” suussa

IMG_4927

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *