Hae
Mari Valosaari

Kiitos päiväkoti – laulaako teidän lapset?

*Sisältää mainoslinkkejä

Päiväkoti tuhula Jäbä

Päiväkoti opettaa monia asioita. Yksi ihanimmista on mun mielestä tuo pieni 3v joka lallattelee jos minkälaisia lauluja. Viimeksi tänään ”äiti ankka sanoi että kvaak kvaak kvaak…”

Siitä haluan sanoa kiitoksen päiväkodille, erityisesti meidän päiväkodille: Touhula liikuntapäiväkodit, mutta myös yleisesti kaikille päiväkodeille. Opetatte lapsille kivoja asioita. Samalla lapset oppivat äärimmäisen tärkeitä asioita. Ryhmässä käyttäytymistä ja ihmissuhteita <3

Te kaikki päiväkodin aikuiset, teette tärkeää työtä siellä laulaessanne meidän rakkaimpiemme kanssa <3

kiitos, me kuuntelemme näitä lauluja mielellämme, ainakin minä =)

Lauleleeko teidän lapset lauluja ja loruja?  Ja älkää ny vaan sanoko että joo, mutta ite niitä opetatte hahaha, paitsi että ihana tietty myös jos näin on. Meillä menee kaikki kiitos Touhulaan =)

Tämän näköisenä Jäbä eräänä päivänä halusi päiväkotiin mennä =) #vainjäbäjutut

Mio touhula päiväkoti

-Mari

 

Yksi kommentti

  1. neito kirjoitti:

    Meillä muksut jo koulussa. Esikois poika ei laula, vaikka päiväkodissa ja koulussa laulettu paljon. Meillä lapset ovat olleet kunnan tavallisessa päiväkodissa, mutta henkilökunta on ollut musikaalista ja musiikkiin on panostettu. Ei tarttunut esikoiseen silti. 🙂 Kuopus on laulanut sitten senkin edestä, ja laulaa edelleen niin päiväkodin aikaisia lauluja sekä koulussa opittuja (menee syksyllä tokalle). Vanhassa päiväkodissa oli joka toinen perjantai laulelot, johon osallistuu koko talo. Vanhan johtajan aikana oli myös päiväkodin johtaja soittamassa muun henkilökunnan mukana. Mutta sitten tämä ihana herrasmies jäi eläkkeelle, ja lapsillekin jäi ikävä häntä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.